Bitchiness is not a Crime

Just another woman who try to look wise

Stereotyping man

Allow me to be unfair for once, or twice… oh well, I am just a human being after all…

 

The thing about men is that they have amazingly weird logic going on in their head, hence to get a man, there are several guides you need to follow…

 

  1. After God, man is always right! No matter how wrong they are, you, as in woman, should not pinpoint that mistake. And of course, it will be very rare for a man to admit that he is wrong… at least in front of a woman.
  2. Life revolves around man. Everything about man, is always important. Your problem is not as important, and can be talked later
  3. In every man, there is a Superman/He-Man They are so strong, they don’t need a help from a woman. Woman can be there just to complete the picture of a perfect hero – being awed by women.
  4. There’s an Einstein in every man. Never, again, never try to outsmart a man. He will lose interest in any woman who are smarter than them, that woman must be dominatrix – as men would say.
  5. chubby – tubby man means prosperous, chubby – tubby woman spells U G L Y. A man who earn well, should be chubby with round tummy. Don’t apply on women.
  6. Man always funny, women just don’t understand. Their jokes are hilarious, women are too dumb to know – a ‘smart’ woman will laugh at any of their jokes. 
  7. Man looks cool in tattered and ‘rustic’ clothes. Shows that he’s a real man – real man doesn’t wear fancy-shiny shoes.
  8. Manly odour is a true man’s perfume. It is perfectly alright for a man to have ‘distinctive odour’.
  9. Man will always make more money than woman. A woman who makes more money, is a selfish career woman who will only step on man’s dignity
  10. Size doesn’t matter when it comes to man. It’s not the size, but the rocking… small boobs are not acceptable

 

Hehehe… I know… I know… stereotyping! But tell me, girls… how many are true?

 

Now, can I shot myself and just die?

Advertisements

February 27, 2009 - Posted by | B*tching, Life in General, Men, Relationship, Women

35 Comments »

  1. […] ShowBizRadio placed an interesting blog post on Stereotyping manHere’s a brief overviewDon’t apply on women.   Man always funny, women just don’t understand. Their jokes are hilarious, women are too dumb to know – a… […]

    Pingback by Topics about Humoristic and Funny stuff » Archive » Stereotyping man | February 27, 2009 | Reply

  2. Setidaknya kan laki-laki masih mau membuat sinetron komedi : Suami-suami takut istri. Biar para wanita terhibur gicu. Hi Hi hi.

    Whaduh, postingannya galak euyyyyy.

    Secara mendasar ini sebenarnya bukan masalah laki-laki atau perempuan, Mbak HP. Secara sederhana intinya : Ini soal siapa yang jadi ordinat dan subordinat. Gicu lho.

    Dalam kasus yang lain, misalnya saja orang tua dan anak, juga bisa saja terjadi hal yang sama. majikan dan karyawan juga mirip-mirip gicu. AH kamu….hi hi hi….
    Senengnya gicu ihhhhhhhhhh…..Daku jadi malu.

    SALAM…SALAM

    Comment by lovepassword | March 1, 2009 | Reply

  3. oohh… mas LP, jadi kalo ada cewe buncit bgt dan engga ada ayu2ne… tetep mas bilang sexy & ayu tenan??

    Comment by hapitri | March 1, 2009 | Reply

  4. Memangnya ada yah cewek yang gak ada ayu-ayune? Cewek mana itu Mbak HP 🙂 ?

    Comment by lovepassword | March 4, 2009 | Reply

  5. haiaayyyaahh….

    tenanan niyaa… nek ono cah wedhok sing melentung perutnya, ndak putih, etc. etc… kamu harus pacarin lhoo…

    huh! men! try to get away from what’s true… just admit it, beside, this post is an acknowledgement of men’s world.
    if one woman cant accept this, then she might as well be with herself or find a same gender partner 😀

    done!

    Comment by hapitri | March 5, 2009 | Reply

  6. long live man! hip hip hooray!

    hahaha jadi pengen debat gender lagi nih 😉

    Comment by You Know Who | March 6, 2009 | Reply

  7. @ freddy…
    and this is why I put point number 1…

    Comment by hapitri | March 10, 2009 | Reply

  8. Size does not matter? uuhmm… it’s a joke, right? *nervous laugh*

    Comment by deedee | April 12, 2009 | Reply

  9. yeah rite…
    what a joke ON us 😦

    Comment by hapitri | April 13, 2009 | Reply

  10. hey I have admitted wrong once to you, and even apology for it… Didn’t I? 😉

    Comment by Freddy | April 28, 2009 | Reply

  11. Great!….. yg mem-post dan meng-compose artikel diatas pasti seorang wanita yg smart, intelligent dan fair, sehingga mampu dengan tepat mendeskripsi sosok pria (seperti saya) dalam pandangan kaum wanita ha ha ha…

    Duh …..ternyata begitu luar biasa figur dan peran pria bagi kaum wanita… andai saja saya tau hal itu dari dulu, mungkin saya bisa sedikit jual mahal dan “berimprovisasi” sebelum “menggadaikan” hidup ini kpd seorang wanita yg selama lebih dari 5 thn saya bujuk-bujuki supaya mau mendampingi saya hidup berkecukupan (ehm) dan tak jarang diajak berkelana ke berbagai pelosok dunia…(ga sombong lho…).

    So, pd hakekatnya, lingkunganlah yg membuat seseorang menjadi “seseorang”. Dlm hal ini maka justru wanitalah yg mampu membuat seorang cowok menjadi PRIA ! mengapa? karena seorang laki-laki cenderung menjadikan seorang pria sbg competitor, not a guy, but a good GAY! wakakak…. cilaka!

    salam

    Comment by Irawan Danuningrat | May 14, 2009 | Reply

    • and a very cynical one too 😉
      of course only another smart person can understand the irony of that article, no?

      maybe I should put in bold men think they are worth more than they actually worth

      hehehe… pada dasarnya saya ingin seorang PRIA, tanpa harus saya buat atau latih seperti melatih seekor puppy 😉

      Like my friend would say… Behind every great man, there’s a woman with her arms folding, rolling her eyes

      😛

      Comment by hapitri | May 14, 2009 | Reply

      • Rasanya berbeda dengan ucapan temen sayah:
        Dibalik “pria perkasa” sebenarnya dikelilingi oleh seorang wanita-wanita bagai tangan-tangan kekuasaan dan mata-matanya… 😀

        Buktinya proklamator Indonesia, H. Ir. Soekarno.

        Comment by haniifa | May 14, 2009

      • @ Mas Haniifa,

        Maksud ke 10 items tsb begini ya ?:

        1. Women’ request : Man must know everything.
        2. Women’s promise: Man’s would be their first priority.
        3. Women’ request : Man is their problems solver.
        4. Women’ admit & excuse : Men are smarter than women.
        5. Women’ request: Be rich n enjoy our best!!
        6. Women’s admit/excuse : another honest statement.
        7. Women’s request : Let ‘em spend man’s gran for her beauty.
        8. Women’s request : Man live for her! Never try to find another!!
        9. Woman’s excuse : crystal clear…..
        10. Women’s admit : last but not least, make her sigh n scream …ooohh, that’s great!

        Comment by Irawan Danuningrat | May 16, 2009

      • hmm… tulisan mas Irawan ini kan benar2 menguatkan apa yg sudah saya tulis 😉
        hihihihi…

        men are not that smart to understand the irony and sarcasm 😉

        totally proves my points… damn I’m good 😀

        Comment by hapitri | May 17, 2009

      • Yeehh… enak aje !!
        Tulisan @Kang Irawan adalah nasehat khusus laki-laki gantheng… :mrgreen:

        Comment by haniifa | July 17, 2009

      • ada laki2 ganteng disini??

        sayang… saya engga tertarik laki2 ganteng 😉

        Comment by hapitri | July 17, 2009

      • Sayang saya tertarik sekali dengan gadis-gadis cantik dan gemulai he.he.he…

        Comment by haniifa | July 17, 2009

      • hahahaha… udah biasa kok… kl laki2 tertarik pada wanita tua keriput-gemuk itu yg baru llllllllllluuuuuuuuuaaaaaaaarrrrrrrrrr biaaaaaaaazzzzzzzzzzaaaa 😀

        Comment by hapitri | July 17, 2009

      • hehehehe…. iya.. iya… udah lama kok saya tau namanya mas lopis itu Eko 😉
        ada di profil blognya tho 😉
        Pangeran kodoknya udah dibuat swikee sm teman2 saya 😀

        Comment by hapitri | July 17, 2009

      • asik… karena saya jeyek kamu minat dunk…
        (baca: hua.ha.ha.)

        Comment by haniifa | July 17, 2009

      • bwahahahaha….
        coba baca lagi, saya tidak pernah bilang saya tertarik pada pria2 jeyek 😉

        Comment by hapitri | July 17, 2009

      • @Kang Irawan
        Duhhh… berraaattttt 😀

        Comment by haniifa | May 16, 2009

  12. @ Mbak Ayu Hapitri wrote :
    “maybe I should put in bold men think they are worth more than they actually worth”.

    not necessary lah mbak …, faham koq..
    tapi tak sangsi ke-10 pasal tu di compose oleh sorang cewek dgn paling kurang 2 maksud, iaitu menyindir kaum pria regarding what women call the “foolishness” and the “arogancy” of men yg kadang ada pada (segelintir… ga semua lho) kaum adam, sekaligus secara terselubung menyampaikan list of values and requirements that man must provide, which should be dedicated to them in a woman way… kayaknya gicu loooh…

    Sayangnya, tak sedikit kaum pria yg awalnya baik dan menyenangkan, menjadi “tidak baik” dan “menyebalkan” (bagi seorang wanita), karena sungkan dan demi resiprositasnya thdp sikap wanita lain yg kemudian menjadi begitu baik, peduli dan menyenangkannya sbg responsnya thd such manly performance dari pria tsb…. he he.
    huuuh… serba salah ya???

    Comment by Irawan Danuningrat | May 15, 2009 | Reply

    • @Irawan
      bravo! and you’re saying it without a stab feel on your ego, no?!
      lucky woman, your wife is 😉

      ya sayangnya byk sekali pria2 yg gila pujian dan gila menjadi pujaan byk wanita… pdhl mereka sudah punya pemuja dan pujaan dirumah 😉

      pada hakikatnya (kata temen saya), pria itu bukan makhluk monogamous… aik?! apa baik saya kawin sama angsa ajah??

      @Mas Haniifa

      mata2??? bergosip maksud mas?

      Comment by hapitri | May 15, 2009 | Reply

      • whaaat ? kawin sama angsaaa….?
        O Gosh…jangan donk, mending kawin sama ….mas Haniifa aja, dijamin halal dan banyak pahalanya !! hi hi

        (gitu khan mas?? – iya gitu!!!)

        Comment by Irawan Danuningrat | May 15, 2009

      • yeee… ini lagi…

        kalian berdua niy… emg kalian pikir kalian udah masuk dlm kriteria saia?!
        hihihihi….

        Comment by hapitri | May 17, 2009

      • @Kang Irawan
        lucky woman, your wife is 😦
        Kalau nggak salah artinya kira-kira:

        Saya wanita beruntung (baca: Mba Hapitri), jika bisa menjadi istrimu.

        Tuhhhh kan jelas, itu mah bahasa gadis… kalau menjawab “iya” kepalanya menunduk, kalau menjawab “nggak” matanya melotot !! 😀

        Comment by haniifa | May 15, 2009

      • duh… sapa yg mau jadi istri ke dua?!?
        jangan sampe deh…

        lagian saya blm mikirin mo nikah kok…. lah wong ketemu sm pria yg cukup beruntung buat dapetin saya aja belum… kok mo ngomongin nikah 😛

        Comment by hapitri | May 17, 2009

      • hihihi… aku nggak melo-melo, @kang 😀

        Comment by haniifa | July 17, 2009

      • weks!

        Comment by hapitri | July 17, 2009

  13. man oh man…hate him but can’t life without him..

    Comment by annisa | July 17, 2009 | Reply

  14. @Mba Hapriti
    Coba sampean jalan-jalan ke Gramedia, beli buku “membobol PASSWORD itu Mudah”
    by Eko Arryawan

    Pada hal prakata vi tertulis “RM Haniifa PG“… sak-iki tanyaken artinya PG itu apa, sama beliau hehehe…..

    note:
    Buat Oom pengarang kalau mampir kesini, sampaean kudu bertanggung jawab dunk.. 😛

    Comment by haniifa | July 17, 2009 | Reply

    • Ow… mas Lovepassword nulis buku thooo….
      luuuaaaarrrr biasaaaaaaa…
      😀

      Comment by hapitri | July 17, 2009 | Reply

      • Ohhhh…. itu @mas Lovepassword tho… saya kira pangeran kodok.. :mrgreen:

        Comment by haniifa | July 17, 2009


Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: