Bitchiness is not a Crime

Just another woman who try to look wise

The night I committed murder

It started as a regular day… I left work early and take a cab…

None that I aware, that I have just enter a dark scenario of my life…

Entering the cab,

Me: Good evening Sir

Cab driver (Cabbie): Good evening

Me: Can you please take me to cilandak

Cabbie: which road do you want to take?

Me: Anywhere, up to you as long as you can get me there quickly

Cabbie: hm..

(to shorten the conversation)

Cabbie: so we will go pass antasari…

Me: yes. May I smoke in this cab (oh I know… I know… I can see the no-smoking sign, I haven’t had my daily dose of nicotine)

Cabbie: oh… how can I say this…

Me: oh it’s okay if it’s not allowed

Cabbie: well, it’s not that… I feel sorry…

Me: oh that’s okay, I know it’s not allowed to smoke, I just thought…

Cabbie: oh, how is it, I just feel sorry… do you have any plan to quit?

(WTF?!? never… never ask a smoker that question… )

I’m starting to get a raelly bad feeling about his cab driver… I feel like jumping out of the cab, but I hate to make a scene, and I’m already running late..

Cabbie: so you haven’t answer my question, what’s your answer?

(I am totally annoyed!!)

Me: well, I don’t know… (far and away from a civil tone)

Cabbie: well, you know it is not good…

Me: (getting farther and farther from being civil)… fried food is also not good, but you can’t stop eating don’t you?

Cabbie: now that’s different, food can be extracted through digestive and pores and other system…

Me: it’s the same, even fried food can cause cancer, scientist have proved it! as for cigarette, it’s the same, the body have a fantastic system to extract toxin (yeah I was bullshitting but I just want to shut that f*cking cabbie up)

Cabbie: but… do you have children?

(NOOOOOOOOO………. why it must come this that f*cking question?!)

Me: no, I’m not married!

Cabbie: (he turn around and looked shocked) oh… well I thought… so what are you waiting or are you choosing now?

(I am waiting for you to shut the f*ck up and choosing the way to kill you if you’re not shut your trap in the next second)

Me: I wait for nothing and I have nothing to choose!

Cabbie: oh… I thought when women aged (berumur)…

(great!! now he’s saying that I’m old???? I just turn 29 you f*cking @sshole!! I am not yet old!!)

Me: Is there anything wrong with not getting married???

Cabbie: no.. it’s just…

Me: okay there’s nothing wrong, right?!

Cabbie is still trying to have a civil conversation…

Cabbie: so your house in cilandak?

(nosy little prick!!!)

So I grab an axe I kept in my bag and chop his head to half… pick his brain and see that he’s only got 1/4 of his brain that works and apparently even with that 1/4 brain, he doesn’t even use that part 😛

After that I throw away that brain to the street and after that I drive that cab to Ciliwung river, and drown the car in it…

… well at least that was what I’m imagine of the things I would do to him… So, I decided just to go to sleep and cool down…

He is just another chauvist that we actually forced to live side by side… they can’t help it for being what they are, they were raised that way and that is the only way they know…

Someday, I know that people will respect women more than just child & milk factory… not in my time, it might not.

Advertisements

October 23, 2008 - Posted by | B*tching, Dream, Life in General, Women

17 Comments »

  1. Whaduh gawat nih. Kalem ya kalem. Sabar Mbak sabar.

    Ternyata ada juga ya – cara ngajak kenalan yang seperti itu.
    Menyebalkan ?? yup
    Mengesankan ?? yup juga

    Perasaan kok nggak ada ya sopir yang ngajak aku ngomong aneh2. Soalnya aku sudah pasang tampang sok serius duluan.
    Wahai wanita dalam marahmu pun kau masih terlalu ramah. Hi Hi hi

    Comment by lovepassword | October 23, 2008 | Reply

  2. hahaha… itu mah bukan kenalan… itu mah nyari borok 😛
    udah cape kalee cewe diajak ngomong getho, kaya keluarga kita engga terus2an ngingetin ajah. cukup lah…
    APANYA YANG MENGESANKAN??? determinasi dia?? huh!!
    kalo kamu denger nada suara aku malam itu, huhuhu.. jauh dari ramah 😛

    Comment by hapitri | October 24, 2008 | Reply

  3. aduh, mbak…jangan dong! Sing sabar tho…Saya pikir, beneran sudah dikill tuh supir. Aduuuh, ngerii!
    Saya juga pernah tuh ditanya begitu sama supir taxi dan supir bajaj. Udah married belum? Suaminya mana? Kalo lagi iseng, saya bohongin aja (dosa ya bohong?). Bilang aja suaminya lagi sibuk kerja, gak sempet anter jemput. he hehe..kalo lagi setengah iseng, saya bilang aja, saya memang belum married tapi sudah tunangan. ha haha….ha…kalo lagi gak pengen iseng, saya pura2 budi aja. baca majalah ato ngalihin pembicaraan. Eee…ada kambing pake bikini lewat tuh, pak! Ati-ati…ntar ketabrak. Ha ha ha…santai aja, mbak….

    Comment by fatamorgana | October 24, 2008 | Reply

  4. HAHAHA… wah ternyata sama ajah 😉
    kl gw merasa itu orang genit, gw bilang sech udah nikah (tapi ternyata kata temen cowo gw, cewe yg udah nikah itu bisa sangat turn people on… huaaaaaaa sereeemmm), atau gw jujur kl lagi ga creative otak gw 😛

    gw anti blg punya pacar atau tunangan 😛 – pertanyaannya makin panjang biasanya huahahaha…

    santai sech gw, dia lagi salah waktu aja sama gw 😛

    Comment by hapitri | October 24, 2008 | Reply

  5. iya bener juga sih. ketimbang ditanya lebih lanjut ya. keliatan kok kamu orangnya cuek beibeh. Tapi, lebih enak begitu. jadi ngobrolnya juga nyantai. terlalu resmi suka males.

    Comment by fatamorgana | October 25, 2008 | Reply

  6. hikhikhik…

    santai? hm… entah ya 😉

    Comment by hapitri | October 27, 2008 | Reply

  7. mampir aja nih. kirain ada posting baru. bikin shoutbox dong.

    Comment by fatamorgana | October 29, 2008 | Reply

  8. hehehe… shoutbox? gmn buatnya?? (maklum… a baby in blogging world)

    belum buat post… belum yakin mau ditulis gmn… 😦

    Comment by hapitri | October 29, 2008 | Reply

  9. aku juga dibantu teman, mbak. sama gapteknya kok. aku cuma tahu teori. ambil di widget deh. seterusnya mesti coba2 sendiri. tapi krn dibantu teman aku jadi lupa langkah2nya.

    mbak, aku mau kasih peer nih. kalo sempet mampir buat ngerjain peernya ya. tks

    Comment by fatamorgana | November 1, 2008 | Reply

  10. Rasain kamu ternyata dikasih PR juga. Hik hik.

    Comment by lovepassword | November 2, 2008 | Reply

  11. hahaha… oh well… later lah, gw niat bikin blog yg lebih serius deh 😉
    hhmm… until that day my friends… until that day 😛

    Comment by hapitri | November 3, 2008 | Reply

  12. Saya lagi mbayangin : Hapitri tentang Hapitri. Hik Hik kayaknya lumayan seru tuh. Hi Hi Hi. Peace !

    Comment by lovepassword | November 3, 2008 | Reply

  13. hahahaha…

    tentang saya sendiri?? ah… mana seru, saya bukan seleb dan engga punya hidup yg extraordinary…

    tetap mau nulis hal2 yang sama.. nulis tentang apa yg saya pelajari dari dunia… dari hidup…

    mau cerita tentang orang2 dalam hidup saya..

    cerita tentang saya dimulai dan berakhir dari… “saya marah
    how boring kan?!

    Comment by hapitri | November 3, 2008 | Reply

  14. mau nagih peer nih! lho, belum dikerjain juga? gak usah panjang2. yg penting dikerjain. udah tau belum peernya? ntar liat di blog aku ya. di : Peer dari dan untuk teman blogger.

    Aku tunggu ya…
    Bye

    Comment by fatamorgana | November 4, 2008 | Reply

  15. oopss…

    iya nech… lagi sibuk bgt… bentar… bentar… (melihat ke 2 topik yg belum selesai ditulis)
    *sigh*

    Comment by hapitri | November 6, 2008 | Reply

  16. Mbak kalo lagi boring , boleh kok marahin saya. Hiks.

    Kamu jalan-jalan saja ke blogku terus ngomel-ngomel sesuka-suka kamu. Untuk kamu tak gratisin sih.

    Tapi jangan lupa kamu tulis : Saya lagi boring butuh seseorang untuk diomelin. Lha biar aku paham gicu. Kalo nggak aku bisa melongo takjub nanti. Hik hik.

    Selamat boring deh. Sebelum boring itu dilarang, nikmati aja.

    Comment by lovepassword | November 8, 2008 | Reply

  17. boring?? saya emg lagi boring komen di kamarnya daeng..

    tapi kalo marah2 sech bukan krn boring… udah bawaan orok huhahahahaa…
    *gleg*

    Comment by hapitri | November 8, 2008 | Reply


Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: